Spring naar de inhoud

REPARTENZA, What’s in a name?!

REPARTENZA-blogbericht
  • door

Repartenza…wat betekent dat?

Repartenza. Zoek het op in een woordenboek, en je zal het niet vinden. Maar wil dat dan zeggen dat de naam van mijn praktijk niks betekent? Integendeel. Voor mij schuilt er heel wat in het woord…

In volle coronatijd hoorde ik op de radio over het herstelplan dat Italië had uitgewerkt, om sterker uit de pandemie te komen. Het Ripartenza-plan. Maar ik luisterde niet goed en verstond REpartenza. En daar was plots de juiste naam voor mijn coachingpraktijk. Want dat is net wat ik wil doen voor jou: je een herstelplan aanbieden om terug recht te krabbelen na een zware ziekte of tegenslag.  Om terug op weg te gaan, maar ook sterker vooruit te gaan.

Ripartenza…maar dan op mijn eigen manier, vanuit mijn eigen ervaring en gesterkt door opleidingen. REpartenza, met de E van Elke, met de E in het goud in het logo omdat elke client een gouden behandeling verdient, een begeleiding met een gouden randje.

Op mijn businesskaartje zie je ook lijnen lopen. Die staan voor de hindernissen die je pad kruisen. We ruimen die barrières samen op en maken de weg vrij. Zodat jij sterker terug op weg kan.

En dàt, dat is precies waar REpartenza voor mij voor staat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *